Kennismaken

Wil je kennismaken met wedstrijdzwemmen? Je kan je via mailadres wedstrijdzwemmen@zpcwatervlo.nl aanmelden voor een oriĆ«ntatietraining, hierbij is minimaal diploma Zwemvaardigheid 1 vereist. Er wordt gekeken of het mogelijk is om in te stromen en zo ja op welk niveau. Stuur een mail naar bovengenoemd mailadres. Vermeld in de mail je naam, adres, geboortedatum en zwemdiploma’s (minimaal Zwemvaardigheid 1) en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Informatie

Wedstrijdzwemmen is voor alle leeftijden. Er zijn verschillende wedstrijden en trainingen die zijn afgestemd op diverse leeftijdsgroepen. Iedereen die zijn A, B en C en zwemvaardigheid 1 diploma heeft en bovenal graag zwemt kan meedoen. ZPC Watervlo biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de trainingen en wedstrijden. Binnen de vereniging kan tevens een ander onderdeel gedaan worden. (er geldt een kortingstarief op de tweede activiteit, zie contributieoverzicht).

Clubkleding

Wedstrijdzwemmers/sters mogen een eigen zwembroek of badpak aanschaffen (in elke gewenste kleur). Dit omdat bij wedstrijdzwemmen het heel erg belangrijk is dat de kleding precies past en goed om het lichaam sluit om zo tot betere resultaten te komen. Wedstrijdzwemmers moeten bij wedstrijden wel een Watervlo polo en eventueel een short dragen. Daarnaast dragen alle zwemmers een gele Watervlo badmuts. Deze zijn te bestellen bij Irma (clubkleding@zpcwatervlo.nl).

Wij adviseren een waterdichte (zwem)tas. Tijdens wedstrijden en vaak ook tijdens trainingen worden de spullen mee het zwembad ingenomen. Het is fijn als alles droog blijft. Tassen zijn ook te bestellen bij Irma. Het is niet verplicht een Watervlo tas aan te schaffen.

Wij kunnen onze badkleding en zwembrillen en zoomers enz. nu dichtbij kopen. Bij Intersport in Vleuterweide krijgen de leden van het wedstrijdzwemmen 5% korting op hun aankopen voor het wedstrijdzwemmen. Het enig wat je hoeft te doen is zeggen dat je lid bent van ZPC Watervlo wedstrijdzwemmen en je naam vermelden.
Van alles wat jullie daar kopen krijgt het wedstrijdzwemmen ook 5%.

ZPC Watervlo

Wedstrijdzwemmen

Voor alle leeftijden! Schrijf je nu in en kom een proeftraining volgen.
@ Zwembad Fletiomare