Clubkleding

Achter de schermen zijn wij heel druk bezig geweest met de nieuwe clubkleding. Vol trots kunnen wij nu de nieuwe kledinglijn presenteren. Vele hebben hiermee al kennis kunnen maken via de eerste verkoopavonden in het zwembad.

Je kan de hele collectie bekijken via: https://avd-sports.nl/clubkleding-zpc-watervlo/
Hier is gedurende het gehele jaar de collectie van onze vereniging te bestellen echter moet je dan wel verzendkosten betalen van € 6,75.

Elk jaar zullen er aan het begin van het seizoen en de eerste week van februari pas- en bestelavonden worden gehouden. Dan kan je je spullen bestellen en die worden dan in een keer bij ons afgeleverd en die kan je dan in het zwembad ophalen en heb je dus geen verzendkosten. Op deze dagen bestel je dan bij Irma en betaal je gelijk via de pin je bestelling.

Bij Irma kan je het gehele jaar de basis artikelen als; polo, short, hoodie en vest passen voordat je bestelt, zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt. Ook heeft zij de waterpolobadkleding op voorraad. De andere kleding is alleen aanwezig in de pas week. Denk je er dus over in de loop van het jaar iets van het overige te willen aanschaffen is het verstandig om tijdens de pasavonden vast te komen passen zodat je weet hoe iets valt.

Als vereniging stellen we dat de waterpoloërs verplicht zijn om in Waterpoloclubkleding aan de wedstrijd mee te doen. Ook dragen zij een Watervlo polo. De wedstrijdzwemmers dragen een Watervlo badmuts en een polo. De gele badmuts is te verkrijgen via clubkleding@zpcwatervlo.nl of bij Angelica Makking.

Verder zijn er nog:
Gele badmutsen voor het wedstijdzwemmen € 5,=
Watervlo handdoek NU voor € 12.50
Gele badmutsen voor het wedstijdzwemmen € 5,=
Nog enkele omkeerbare blauw/witte badmutsen € 6,=

De voorraad zwemkleding van de lijn van het jaar 20/21 is nu te koop met een korting van 35%, hiervoor geldt op=op. Heb je hierin intresse kan je rechtsstreeks contact opnemen met Irma.

Voor degene die geïnteresseerd zijn om een team te sponsoren met kleding of artikelen geldt dan altijd contact op te nemen met sponsoring@zpcwatervlo.nl

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een mail sturen naar clubkleding@zpcwatervlo.nl

Groet, Irma