Sponsoring

Sponsoring is een belangrijke bron om kosten te dekken naast de contributie. Sponsoring heeft in de afgelopen jaren niet de onverdeelde aandacht gekregen die het nodig heeft. Hierdoor is er slechts beperkt sponsorgeld binnengekomen. De groep die nu aan de slag is gegaan met sponsoring voor de waterpolo heeft een flyer gemaakt en een aantal pakketten die gesponsord kunnen worden.

Partnersponsoring

Bij partnersponsoring verbindt uw bedrijf zich voor 3 jaar aan de vereniging. Het sponsorbedrag per jaar is dan minimaal 2.500 Euro. De exposure die u hiervoor krijgt is uw logo op alle media die ZPC Watervlo gebruikt en een uitgebreide sponsorvermelding. Logo op het partnersponsorbord. Mogelijkheid tot het doen van een speciaal aanbod aan de leden en gezamenlijk marketingdoelstellingen bepalen.

Watervlo sponsor

Kent u een bedrijf of heeft u een bedrijf dat ook wil sponsoren neem actie en contact ons via de mail info@zpcwatervlo.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Club 150 pakket

Sponsor de club met 150 Euro. Daarvoor komt het logo van uw bedrijf op het “Club van 150” bord in het clubhuis en in Sportlink. Als lid van de club van 150 kunt u wedstrijden bezoeken en netwerken met de andere leden van de club van 150.

Doelzeil pakket

Sponsor de club met 500 Euro. Daarvoor komt het logo van uw bedrijf op een doel vullend zeil in één van de doelen. Uw bedrijfsnaam en eventuele bedrijfsuitingen zijn een seizoen lang prominent aanwezig tijdens alle wedstrijden.

Kleding pakket

Sponsor een of meerdere teams met een kleding pakket. Pakketten zijn er in meerdere varianten, zoals: 1. Shirt, korte broek, zwembroek / badpak
2. 1 + tas
3. 2 + badjas
4. Team set caps (13x blauw/wit)

Alle kledingpakketten worden voorzien van een klein logo van uw bedrijf. Bedragen afhankelijk van gekozen pakket.

ZPC Watervlo

Sponsoring

Sponsor ons
Mail voor meer info
en mogelijkheden naar
info@zpcwatervlo.nl