Sponsoring @ ZPC Watervlo

ZPC Watervlo gaat haar unieke verenigingsleven meer gaan professionaliseren en benadrukken. Door het actiever betrekken van Business Partners (voormalige leden van de ‘Club van 100’ en betrokken bedrijfsleven) creëren we een duurzaam, lokaal zakelijk ecosysteem waar het nuttige en het aangename een harmonieus geheel gaan vormen. Om deze doelstellingen te faciliteren heeft de Sponsorcommissie het beleid omgezet naar vier complementaire sponsorpakketten.

Iedere sponsor wordt minimaal 2 jaar sponsor én Business Partner van ZPC Watervlo. Gedurende het sportieve seizoen kunnen we bedrijven en particulieren diverse mogelijkheden bieden om zich te profileren tijdens de zwem- en waterpolowedstrijden in zwembad Fletiomare,uitwedstrijden in de vorm van clubkleding en accessoires en op de diverse communicatiemiddelen van ZPC Watervlo, zoals website, nieuwsbrief, netwerkevenementen en haar social media-kanalen.

Sponsorpakketten zijn opbouwend samengesteld, zodat voor iedere doelstelling en budget een passend aanbod bestaat. Exclusieve sponsorpakketten worden samen met de sponsor op maat gemaakt. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar Sponsoring@zpcwatervlo.nl en dan krijgt in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toegelicht. Let op, aan onderstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend.

ZPC Watervlo

Sponsoring

Sponsor ons
Mail voor meer info
en mogelijkheden naar
sponsoring@zpcwatervlo.nl