Vrijwilligerstaken

Een vereniging is er van, voor en door de leden. De vereniging maken we met elkaar. Natuurlijk door het met elkaar beoefenen van onze sport. Maar zeker zo belangrijk ook door de taken die nodig zijn om de sport mogelijk te maken met elkaar op te pakken.

Welke taken hebben we dan zoal?
• Ondersteunen bij een van de zwemcommissies
• Bardiensten: Hiervoor haal je online je schenk diploma, door 20 vragen juist te beantwoorden
• Ondersteunen van de Watervlo Activiteiten Commissie bij een van de vele activiteiten, zoals Sinterkerst, oliebollen toernooi, de nieuwjaarsduik of het jaarlijkse Watervlokamp

Kijk op onze pagina met vrijwilligersvacature of er iets tussen staat wat jou leuk lijkt. Je kunt je aanmelden bij de waterpolo secretaris via WP-secretaris@zpcwatervlo.nl of via de algemeen secretaris secretaris@zpcwatervlo.nl

ZPC Watervlo kan niet zonder vrijwilligers

Voor een vereniging als ZPC Watervlo zijn vrijwilligers onmisbaar. Ze zijn de kurk waarop de vereniging drijft! Niet alleen de vrijwilligers die langs de badrand enthousiast zwemlessen en trainingen geven, ook voor diverse activiteiten en taken zijn vrijwilligers onmisbaar.

Als we het werk met elkaar doen, hoeven we van iedereen slechts een bescheiden inzet te vragen. Dus meld u aan en help mee! Met het organiseren van leuke activiteiten of het bemensen van onze bar. Denk niet dat het voor u niets is, er is vast een taak die u met plezier invulling geeft.

Schrijf u in als vrijwilliger

ZPC Watervlo

Vrijwilligers

Meld u nu aan
en help mee!