Griffioen Zonwering

Griffioen Zonwering is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, monteren en repareren van buitenzonwering, screens, rolluiken en markiezen.

  • Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulier, bedrijf, en woningbouwcorporaties.
  • Wij geven altijd een vaste prijs vooraf, inclusief BTW, uurloon en voorrijkosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Door onze goede contacten met diverse leveranciers kunnen wij aan iedere vraag voldoen, en werken uitsluitend met de nieuwste technieken.

Zes jaar geleden begon mijn dochter, Isabella met waterpolo bij Z.P.C. Watervlo. Samen met een bevlogen trainer / coach is het team uitgegroeid tot een hechte groep. Topprestaties bij de waterpolovereniging zijn te vergelijken met de prestaties bij mijn bedrijf. Kwaliteit van mijn producten gaat hand in hand met de prestaties in een sportvereniging. Als ik met mijn bedrijf deze jonge groep kinderen een stapje naar een professionele uitstraling met kleding en zwemkleding kan helpen dan is dat in lijn met mijn visie van Griffioen Zonwering.
Speciaal voor de leden en aanhang van Z.P.C. Watervlo is er gratis advies op mijn producten en diensten. Neem vrijblijvend contact op met mij –

Erik Griffioen
Info@griffioenzonwering.nl
06-45754819

ZPC Watervlo

Sponsoring

Sponsor ons
Mail voor meer info
en mogelijkheden naar
sponsoring@zpcwatervlo.nl