ZPC Watervlo is weer begonnen

ZPC Watervlo is blij dat sinds 18 mei een groot gedeelte van onze leden weer kan zwemmen in Fletiomare en De Kwakel. De verschillende commissies zijn de afgelopen periode druk geweest met het opstellen van de benodigde richtlijnen. De richtlijnen van het RIVM en de KNZB zijn hierbij leidend.

Het bestuur heeft regelmatig overleg met de locatiemanagers om aanpassingen aan de richtlijnen aan te brengen als gevolg van veranderende richtlijnen van de KNZB of inzichten vanuit de zwembaden en Watervlo. Dit betekent dat het best mogelijk is dat er verschillen zijn tussen opvolgende weken.

Op dit moment geldt voor Elementair zwemmen:
De groepen voor de B en C diploma’s en een deel van de A groepen zijn 23 mei gestart met de lessen! Het was heerlijk om deze kinderen weer allemaal te kunnen zien zwemmen! Daarnaast zullen de groepen voor snorkelen en survival ook weer gaan zwemmen op 29 mei.’

Voor Wedstrijdzwemmen:
We zijn blij te melden dat we op 18 mei weer gestart zijn met de trainingen voor wedstrijdzwemmen en de techniekschool. Natuurlijk met inachtneming van alle regels omtrent het COVID-19 virus. Heerlijk om onze leden weer in het water te hebben.

En voor Waterpolo:
Vanaf 18 mei wordt er door Waterpolo weer volop getraind in zowel de Kwakel als Fletiomare. Mooi om iedereen weer in het water te zien.’

Tevens is er voor een hoeveelheid zwemmers van WZ en WP nog een landtraining bij De Scheg in Vleuterweide. Dit was al opgestart op 28 april.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van ZPC Watervlo