Watervlooien Wintereditie

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december organiseert de WAC de watervlooien wintereditie! Op zaterdag wordt het zwembad omgebouwd tot een spellenkermis. Per leeftijdscategorie worden er verschillende waterspellen gespeeld:

  • 5 t/m 7-jarigen zonder B-diploma: van 8.30 uur tot 9.45 uur.
  • 7 t/m 9-jarigen met B-diploma: van 10.00 uur tot 11.30 uur.
  • 10 t/m 12-jarigen: van 11.45 uur tot 13.00 uur.

Op vrijdagavond staat er een survivalparcours en een oliebollentoernooi op het programma. Je hoeft hiervoor niet te kunnen waterpolo├źn, want plezier staat op deze avond voorop! Alle jeugd van 13 tot en met 17 jaar is hiervoor van harte welkom. Het programma start om 18.30 uur en is rond 20.30 uur weer afgelopen.

Let op! Alle lessen van het ABC-zwemmen, zwemvaardigheid en de keuzepakketten komen dit weekend te vervallen. Ook de trainingen van zowel wedstrijdzwemmen als waterpolo gaan niet door. Om mee te doen aan de spellenkermis zijn kinderen zonder A-diploma verplicht om zwembandjes te dragen.

Om dit feestelijke weekend tot een geslaagd evenement te maken, hebben we de hulp van vrijwilligers nodig. Terwijl uw kind in het water ligt, kunt u een spel bemannen of limonade verzorgen. Ook op de vrijdagavond is de hulp van vrijwilligers welkom. Aanmelden als vrijwilliger kan via wac@zpcwatervlo.nl.