Protocol COVID-19

In het belang van de gezondheid van de waterpoloërs, staf en betrokkenen zijn er extra regels voor het veilig spelen van wedstijden. Naleving van onderstaande regels is voor iedereen strikt noodzakelijk.

Zie hieronder ons volledige COVID-19 protocol:
zpc Watervlo Protocol COVID-19

COVID-19 Protocollen bij uitwedstrijden

De COVID-19 protocollen van de desbetreffende thuisverenigingen zijn terug te vinden in de KNZB Waterpolo app. Ga in de app naar de desbetreffende wedstrijd en kijk onder het tabje ‘LOCATIE’ waar in het geel bovenaan de link tevoorschijn komt: “Klik hier voor Corona-informatie van de thuis vereniging”.
(Zie screenshot)

Protocol Tribune Registratie

Naast dat u de hiervoor genoemde protocol gelezen dient te hebben, geldt er voor de toeschouwers op de tribune een digitale gezondheidscheck en de daarna automatische bezoekersregistratie. Voordat u de tribune betreedt scant u de QR code op de deur en vult u de digitale vragenlijst naar waarheid in.

Als u na het versturen van het registratieformulier een groen scherm krijgt, mag u de tribune betreden. Indien u een rood scherm krijgt, kan het zijn dat u drager bent van het besmettelijke coronavirus. We kunnen u daarom helaas niet toelaten tot de tribune en verzoeken u het zwembad te verlaten. We adviseren u dan om thuis in quarantaine te gaan en een afspraak te maken met de GGD voor een coronatest.

Er kan een controle plaatsvinden waarbij gecheckt wordt of u de registratie heeft voldaan en of u dus gemachtigd bent de tribune te betreden. Indien dit niet het geval is kan u weggestuurd worden.

Voor meer informatie en registreren gaat u naar Ikbezoek.nl/zpcwatervlo-tribune

ZPC Watervlo

Waterpolo

Voor alle leeftijden! Schrijf je nu in en kom een proeftraining volgen.
@ Zwembad Fletiomare