Waterpolo Juryrooster online

Beste Jurytafelleden van ZPC Watervlo en SG Domstad,

Na een lange periode van rust staat er toch echt een nieuw waterpoloseizoen voor de deur. Bij deze heet ik ook alle nieuwe verse jurytafelleden van harte welkom.

Super dat jullie geslaagd zijn voor de online-cursus basisscheidsrechter (= de nieuwe naam voor de W-Cursus). Op 3 oktober zal het nieuwe competitieseizoen van start gaan. In de bijlage vinden jullie het rooster. Het kan zijn dat er soms extra mensen aanschuiven omdat er nog steeds nieuwe Jurytafelleden bijkomen.

We hebben er toch voor gekozen om iedereen op naam in te delen. Nieuw dit jaar is dat er een 4e man is ingedeeld. Die heeft de taak van coronabegeleider. Die heeft de taken die in het protocol omschreven staan. Die mag wel op het DWF als 4e man aangegeven worden en telt die dus mee als een jurytafelbeurt.

Het bestuur en de wpc hebben veel inspanning geleverd om de jurytafel coronaproof te kunnen doen. Dit kun je allemaal lezen in de bijlage.

Mocht je een keer niet kunnen, regel dan zelf een vervanger. Het is handig om iemand uit je eigen team te vragen. Wil je dit dan wel doorgeven aan mij?

Ook is er een appgroep aangemaakt voor de jurytafelleden zodat je daar makkelijk iets aan elkaar door kunt geven. Lees alle bijlages ook even aandachtig door.

Ik wens iedereen een spetterend, gezond en sportief waterpoloseizoen toe.

Met vriendelijke groetjes names de WPC – ZPC Watervlo
Marie-José Nulkes,
Jurytafel coördinator