Update coronaprotocol

Afgelopen dinsdag is op de coronapersconferentie aangekondigd dat voor de toegang tot het zwembad een QR-code verplicht is voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder. Hoewel we hier natuurlijk niet heel gelukkig mee zijn, is het een werkelijkheid waar we met zijn allen ons mee te verhouden hebben.

Dit betekent dat in alle zwembaden waarin wij als ZPC Watervlo actief zijn (Fletiomare, De Kwakel, De Krommerijn en H2O) vanaf zaterdag 6 november voor bezoekers van 18 jaar en ouder een QR-code verplicht is om toegang te krijgen tot het zwembad. Dit geldt voor alle ouders bij zwemlessen, supporters als voor publiek en bezoekers van het clubhuis. Tot het moment van het scannen van de QR-code is het dragen van een mondkapje verplicht. De richtlijnen van de zwembaden zijn hierbij leidend.

Denk er aan wanneer je naar het zwembad gaat om te sporten, je kind weg te brengen of een training of wedstrijd te bekijken, dat je je QR-code en legitimatiebewijs meeneemt. Zonder deze mogen we helaas geen toegang tot het zwembad verschaffen.