TON POUW NIEUWE TRAINER HEREN ZPC WATERVLO

Ton Pouw en Remco Kamer

Ton Pouw wordt met ingang van seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer en coach van heren 1 ZPC Watervlo. Hiermee komt een vervolg aan de plannen die 3 jaar geleden zijn gestart samen met de selectie onder leiding van Remco Kamer. Remco heeft samen met Dennis de Jong en Marcel Agterberg een stabiele tweede klasse team gevormd. Met Ton Pouw zal de volgende ambitieuze stap naar de eerste klasse bond worden gezet.

Remco heeft aangegeven zelf weer te gaan spelen. De oud speler van AZ&PC en BZ&PC heeft na zijn trainerschap veel zin om met een mooie mix jeugdige talenten en ervaren spelers te gaan spelen. Samen met Ton als hoofdtrainer kan heren 1 en het belofteteam BJ1, welke aankomend seizoen Eerste Divisie Bond gaat spelen, bouwen aan hun missie.

Ton Pouw, jarenlang ervaring als trainer en coach op het hoogste niveau ( afgelopen seizoenen Brandenburg, maar ook UZSC, De Zaan en BZ&PC ) geeft aan dat ZPC Watervlo een enorme kans biedt om met talentvolle jongens een volgende stap te zetten. ZPC Watervlo, die afgelopen april haar 50-jarig jubileum vierde ziet Ton als kers op de taart. Een mooie beloning van goed beleid en een fantastische leider waar zowel de herenselectie als de jeugdopleiding veel van kan leren.

Ik heb veel zin om bij ZPC Watervlo aan de slag te gaan. Watervlo is een mooie grote vereniging met een groot familiair karakter. De visie, de doelstellingen evenals de ambities spraken mij enorm aan. Ik kijk uit naar de start van het seizoen om deze uitdaging met beide handen beet te pakken.”

Het bestuur van ZPC Watervlo is erg tevreden met de aanstelling van Pouw. Zij zien hem als de kandidaat om de herenselectie naar een hoger niveau te tillen en daarmee ook de jeugd toekomst te geven.