Stem op ZPC Watervlo

ZPC Watervlo is genomineerd voor Vereniging van het Jaar, wij hebben uw stem nodig!        Ga naar: https://www.verenigingvanhetjaar.nl/verenigingen en stem op ons!

Het bestuur van ZPC Watervlo is enorm trots dat zij genomineerd is door de Rabobank voor Vereniging van het jaar. Maar, we hebben uw hulp nog hard nodig.
Door de nominatie van de Rabobank, maken we kans op de titel vereniging van het jaar in de gemeente, provincie en misschien wel de landelijke titel.
Daarvoor hebben we uw stem nodig, maar ook die van uw familie, vrienden en kennissen.
Als wij de verkiezing winnen maakt ZPC Watervlo kans op Masterclasses van nationale professionals op onze vereniging. Masterclasses bestaan bijvoorbeeld uit:
• Clinic voor de leden onder begeleiding van een topsporter of topartiest
• Workshop naar keuze voor het bestuur
• Workshop naar keuze voor commissieleden / trainers / scheidsrechters / coaches
• Sessie voor alle leden over de relatie tussen gezonde voeding en het leveren van prestaties
• En dit allemaal in een verzorgde en feestelijke setting bij ons op de vereniging
Alstublieft, breng uw stem uit en help de vereniging naar een hoger niveau:
En als u stemt maakt u kans op prijzen zoals:
• Overnachting Papendal
• Tickets EK Beachvolleybal
• Kaartjes Lowlands
• Kaartjes TivoliVredenburg

Voor stemmen (t/m 20 mei 2018): https://www.verenigingvanhetjaar.nl/verenigingen
Typ in: Watervlo, selecteer Utrecht, selecteer sportvereniging en stem!!!!

De Rabobank, NOC*NSF, het LKCA en Kunstbende geloven allen in de kracht en het belang van sport- en cultuurverenigingen. Zij werken samen om de maatschappelijke betrokkenheid van verenigingen te vergroten door verenigingen te stimuleren open te staan voor nieuwe verbindingen en samenwerkingen. Samen willen ze verenigingen aan de hand van hun eigen ambities zelfredzamer, vitaler en gezonder maken. Want verenigingen kunnen een belangrijke rol spelen in de gezondheid en vitaliteit van mensen. Op basis van die gronden heeft ZPC Watervlo van de Rabobank (en verdubbeld door de KNZB) sponsoring gekregen in de vorm van beleidsmatige ondersteuning. Ook daar zijn wij trots op. Resultaten daarvan worden u in de volgende ALV gepresenteerd. Daarnaast zet deze verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ verenigingen en stichtingen in de schijnwerpers om heel Nederland zo de kracht en waarde van het verenigingsleven te laten zien.