Vacature: Voorzitter

Wij zijn dringend op zoek naar een voorzitter! Heb jij een hart van goud, wel een paar uurtjes in de week en wil jij onze leuke familie naar haar 50ste jubileum helpen? Laat het ons weten per mail! Oh ja, en als je iets meer informatie wilt, check dan de vacature of kom langs, bel of mail.

ZPC Watervlo zoekt een nieuwe voorzitter

Het dagelijks bestuur is op zoek naar een enthousiaste voorzitter die een verbindende schakel wil zijn tussen de verschillende zwemonderdelen. De voorzitter is een belangrijke spil tussen de commissies, het algemeen bestuur en verschillende gemeentelijke overleggen waaronder het VSU. Wil jij vorm geven aan de vereniging, invulling geven aan plannen die leven binnen ZPC Watervlo?

Ben je oplossingsgericht en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij wellicht onze volgende voorzitter!

De taken van een voorzitter bestaan onder andere uit:
– Het leiden van en toezicht houden op het gehele verenigingsleven
– Het leiden van dagelijks en algemeen bestuur
– Het vertegenwoordigen en officiële woordvoerder van de vereniging
– Onderhouden contacten met collega zwemverenigingen via VSU (verenigde sportverenigingen Utrecht
– Onderhouden contacten met management Fletiomare
– Het verbinden van de verschillende commissies binnen de vereniging
– Toetsen en adviseren over plannen van binnen en buiten de vereniging

Kost dit tijd? Jazeker, echter de hoeveelheid is sterk afhankelijk hoeveel activiteiten je op wilt pakken. Niet minder belangrijk is in hoeverre je een eigenaarschap van plannen binnen de vereniging kunt beleggen. Het dagelijks bestuur is tenslotte richtinggevend, beleidsmatig en faciliterend naar de vereniging, niet een uitvoerend orgaan.

Onze huidige voorzitter heeft aangegeven na het einde van de zittingsperiode zichzelf niet herkiesbaar te stellen. Dit betekend dat we voor de volgende bestuursperiode, welke start in april 2017, een nieuwe voorzitter zoeken (vanaf ALV 2017).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via het secretariaat van ZPC Watervlo door een mailtje te sturen naar secretaris@zpcwatervlo.nl

Reageren?

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *